• Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante
 • Sistem partitionare interioara sticla securizata Sistem partitionare interioara sticla securizata
 • Usi glisante cu sistem de glisare in perete Usi glisante cu sistem de glisare in perete
 • Profile REHAU pentru usi si ferestre Profile REHAU pentru usi si ferestre
 • Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare
 • Usi de interior premium - Grauthoff Usi de interior premium - Grauthoff
  Usile Grauthoff sunt din gama premium, fiind disponibile in sute de modele. Sunt fabricate numai in Germania, la cele trei fabrici ale producatorului
 • Superlock - Usi de exterior Superlock - Usi de exterior
  Usi exterior antiefractie - Usi pentru o viata!
 • Saint Gobain - 4 anotimpuri Sticla 4 anotimpuri Saint Gobain
  Cu SGG PLANITHERM® 4S te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar reflexivitatea asigură un nivel confortabil de intimitate.
 • Rulouri exterioare aplicate Rulouri exterioare aplicate
  Alese in special pentru atributele lor, dar si pentru aspectul estetic deosebit, rulourile exterioare sunt rezistente la actiunea prelungita a soarelui si factorilor de mediu, evitand pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau de vanturi puternice
 • Glafuri de interior si exterior Glafuri de interior si exterior
  Glafuri aluminiu, PVC, marmura compozita, PAL melaminat hidrofugat.
 • Deschideri armonica Deschideri armonica
  Miscarea silentioasa a elementelor tip armonica este asigurata de sina de ghidare si de caruciorul ce nu necesita intretinere.
 • Profile pentru usi glisante Profile pentru usi glisante
  Alese in special pentru a face economie de spatiu
  , pot fi folosite si ca perete despartitor intre doua incaperi.

Despre noi

Incepand din 2004, SIMETRIC are ca obiect de activitate proiectarea, executia si montarea tamplariei PVC cu geam termoizolant.

Dorim sa oferim produse si servicii de calitate motiv pentru care am contractat cei mai mari producatori de materii prime din domeniu:

Fie ca este vorba despre inlocuirea unei singure ferestre sau despre echiparea unui intreg bloc, tratam clientii nostrii cu aceeasi seriozitate si respect.
     Oferim produse intr-o varietate variete de stiluri moderne si traditionale, care satisfac cerintele clientilor in ceea ce priveste siguranta, securitatea si eficienta energetica.
     Domeniul nostru de activitate cuprinde de asemenea, producerea si montarea accesoriilor si a sistemelor de umbrire pentru ferestre:

 • plase impotriva insectelor - tip balama, rulou, fixe, glisante sau culisante
 • rulouri exterioare aluminiu aplicate sau suprapuse pe tamplarie
 • jaluzele verticale din materiale textile
 • jaluzele orizontale din aluminiu
 • jaluzele plisate (plisee)
 • rolete aplicate direct pe tamplarie cu sau fara ghidaj
 • rolete aplicate pe perete.

    O lucrare nu este finalizata si nu are un rezultat bun daca nu sunt montate si glafurile de interior si exterior. Pe langa rolul estetic, glafurile detin o importanta coordonata functional ele protejand imobilul Dvs. Din anul 2010 am pus la dispozitia Dvs pe site-ul nostru un program de calcul online cu preturile la zi ale glafurilor. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta localitate poti realiza comanda de glafuri online si noi ne vom ocupa de aceasta incat ea sa ajunga la tine in maxim 5 zile lucratoare. Cu acest prilej va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de glafuri: 

 • glafuri de interior din pvc
 • glafuri de interior din pal melaminat hidrofugat
 • glafuri de interior din marmura compozita
 • glafuri de exterior din aluminiu
 • glafuri de exterior din marmura compozita
 • glafuri de exterior din aluminiu extrudat vopsit HWF.

USI EXTERIOR / USI INTERIOR / FERESTRE / RULOURI EXTERIOARE / GLAFURI FERESTRE / PARTITII DE STICLA / JALUZELE ORIZONTALE / ROLETE / USI DE GARAJ / PLASE INSECTE

Logo Rehau

Construiti la standardul de calitate REHAU! Paleta de produse include sisteme de profile pentru ferestre, usi, rulouri exterioare, obloane, sere si fatade. Indiferent daca este vorba despre un proiect de renovare sau de o constructie noua, profitati de solutiile inovatoare de sistem REHAU. 

Profile REHAU
Logo Saint Gobain

SAINT-GOBAIN a fost fondata in 1665 de Colbert- ministru al regelui Ludovic al XIV-lea- fiind compania care a livrat oglinzile pentru Sala Oglinzilor din Palatul Versailles. Astazi este unul dintre cele mai mari grupuri la nivel mondial, pozitionandu-se in primele 100 de corporatii ce actioneaza in domeniul productiei si distributiei de materiale de constructii. Este listat la bursele din Paris, Londra, Frankfurt, Zurich, Bruxelles, Amsterdam.

Sticla SAINT GOBAIN
Logo Guardian

Modern architecture expresses itself in the language of reduced form. Frequently buildings and facades are compositions of the dynamic and suspenseful association and contrast surfaces. Careful combination of materials has replaced embellishing ornaments. Technical progress in the processing of stone, steel, concrete and glass has expanded the vocabulary of modern architecture and continuously given new creative impulses to constructive genius. GUARDIAN places a broad range of architectural grades of glass at the disposal of modern builders. GUARDIAN is able to provide a solution for all your needs – make your choice.

Sticla GUARDIAN
Logo Siegenia-Aubi

A da functionalitate ferestrelor si usilor, a creea un mediu cat mai aerisit si a dezvolta impreuna cu partenerii cele mai bune solutii - toate acestea sunt posibile la Siegenia-Aubi, care demonstreaza zilnic putere inovatoare si ocupa din timp piete in dezvoltare. Si nu in ultimul rand optimizarea calitatii, a timpului de onorarea a comenziilor si competivitatea costurilor este asigurata de un management flexibil. Asa este posibila continuitatea procesului - o investitie profitabila in viitor.

Feronerie SIEGENIA-AUBI
Logo G-U

De aproape 100 de ani ofera clientilor o gama completa de feronerie si echipamente de siguranta pentru ferestre si usi.

Intotdeauna inovatori, deviza grupului de firme G-U este "Tehnologia de siguranta la dispozitia dumneavoastra!". De multi ani, nume mari ca BKS (tehnologia sistemelor de inchidere), FERCO (feronerie) si GU Automatic (sisteme de usi automate) apartin grupului Gretsch-Unitas.

Feronerie G-U
Logo Roto

A face viaţa mai uşoară pentru toată lumea prin dărâmarea barierelor – aceasta este doar una din viziunile Roto. Ca deschizător de drumuri  în domeniul tehnologiilor inovative pentru ferestre, cu o experienta de peste 70 de ani, Roto crede că viitorul său constă in realizarea unei imbinari inteligente a siguranţei, eficienţei şi confortului.

Feronerie ROTO
Logo Elumatec Germania

Elumatec GmbH & Co.KG - Lider mondial in producerea de utilaje si linii tehnologice pentru constructia ferestrelor si peretilor cortina (in domeniul aluminiu si PVC), precum si pentru prelucrarea barelor din aluminiu industriale.

Utilaje ELUMATEC
Logo U-R-B-A-N

U-R-B-A-N produce cele mai moderne si performante echipamente industriale pentru tamplarie din PVC pentru debitare, debavurare, sudare, unitati asamblare, prelucrari diverse, ferastrau, freza, masina de gaurit.

Utilaje URBAN

Calitate. Pur si simplu

SIMETRIC Servprod - Tamplarie PVC REHAU pentru ferestre si usi cu geam termopan

de 15 ani impreuna

Telefon: 021 255 6865

Usi de interior si exterior
TAMPLARIE PVC
ACCESORII FEREASTRA
Plase impotriva insectelor
Glafuri (Pervazuri)
Sisteme de umbrire
Rulouri exterioare
Sisteme usi sticla securizata
SALAMANDER - Profile ferestre termopan Salamander REHAU - Profile ferestre si usi termopan Rehau ALUMIL - Profile aluminiu pentru ferestre si usi CORTIZO - Profile din aluminiu pentru usi si ferestre DORMA - Elemente de feronerie pentru usi din sticla CONVEX - Manere pentru usi de interior si exterior ROTO - Feronerie pentru ferestre si usi VELUX - Ferestre pentru mansarda si acoperis, accesorii G-U - Feronerie pentru usi si ferestre HOPPE - manere pentru usi ferestre SAINT GOBAIN - sticla pentru usi si ferestre termopan SVEDEX - usi de interior fabricate Olanda LIPBLED - Usi de interior fabricate in Slovenia HELOPAL - Glafuri de interior si exterior IDECO - Plase de insecte plisse ALUPROF - Sisteme pentru rulouri exterioare ISOTRA - sisteme de umbrire pentru exterior ALUPROF - sisteme pentru rulouri exterioare Image Map


Simetric sustine campaniile: Let's Do It, Romania!