• Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante
 • Sistem partitionare interioara sticla securizata Sistem partitionare interioara sticla securizata
 • Usi glisante cu sistem de glisare in perete Usi glisante cu sistem de glisare in perete
 • Profile REHAU pentru usi si ferestre Profile REHAU pentru usi si ferestre
 • Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare
 • Usi de interior premium - Grauthoff Usi de interior premium - Grauthoff
  Usile Grauthoff sunt din gama premium, fiind disponibile in sute de modele. Sunt fabricate numai in Germania, la cele trei fabrici ale producatorului
 • Superlock - Usi de exterior Superlock - Usi de exterior
  Usi exterior antiefractie - Usi pentru o viata!
 • Saint Gobain - 4 anotimpuri Sticla 4 anotimpuri Saint Gobain
  Cu SGG PLANITHERM® 4S te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar reflexivitatea asigură un nivel confortabil de intimitate.
 • Rulouri exterioare aplicate Rulouri exterioare aplicate
  Alese in special pentru atributele lor, dar si pentru aspectul estetic deosebit, rulourile exterioare sunt rezistente la actiunea prelungita a soarelui si factorilor de mediu, evitand pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau de vanturi puternice
 • Glafuri de interior si exterior Glafuri de interior si exterior
  Glafuri aluminiu, PVC, marmura compozita, PAL melaminat hidrofugat.
 • Deschideri armonica Deschideri armonica
  Miscarea silentioasa a elementelor tip armonica este asigurata de sina de ghidare si de caruciorul ce nu necesita intretinere.
 • Profile pentru usi glisante Profile pentru usi glisante
  Alese in special pentru a face economie de spatiu
  , pot fi folosite si ca perete despartitor intre doua incaperi.

Ne place sa simplificam lucrurile.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a beneficia de noile tale fereastre cu geam termopan si accesorile aferente acestora: rulouri exterioare, plase insecte, glafuri.

Pasul 1

Cererea de oferta

Fa o cerere de oferta online, telefonic sau direct la showroom-ul nostru. Lasa-ne numarul de telefon pentru a beneficia de o informare rapida. Nu te pricepi sa masori, nu ai un plan al casei si vrei sa beneficiezi de o cotatie de pret, suna, da-ne cateva detalii si iti intocmim o oferta. Vei primi consultanta pentru stabilirea tipului de profil, culoare, deschidere, accesorii . Vom avea grija sa te ofertam in cel mai scurt timp. Primesti oferta si esti decis sa faci comanda? Urmeaza pasul 2.

Pasul 2

Masuratorile

Dupa ce a fost facut primul pas urmeaza ca un tehnician Simetric sa te contacteze in urmatoarele 24 de ore si impreuna sa stabiliti cand se va deplasa pentru masuratori. Tehnicianul Simetric se deplaseaza la locul lucrarii, face masuratorile , intocmeste fisa de masuratoare sau comanda de executie conform cererii tale. Ca beneficiar trebuie sa iei in considerare sfaturile tehnicianului care efectueaza masuratorile, in caz contrar te vei face vinovat de ingreunarea montajului si eventualelor probleme ce pot aparea. La masuratoare se achita suma de 50 ron. Aceasta suma se scade din valoarea totala a contractului la semnarea acestuia. Dupa masuratori se va face recalcularea si astfel vei sti suma finala care trebuie achitata. Lucrarea se va da in executie dupa semnarea contractului. S-au facut masuratori? Urmeaza pasul 3.

Pasul 3

Intocmirea contractului

Acesta este garantia dintre parti prin care ne obligam sa respectam conditiile, noi ca furnizori in a executa, monta si preda tamplaria comandata conform particularitatilor (dimensiuni, serie, culoare, geam, feronerie, accesorii) mentionate in calculatia de pret si comanda de executie, iar pe tine sa achiti produsele comandate la noi. Acest contract se poate semna la Showroom-ul nostru, la locul lucrarii sau il trimitem pe e-mail. Valoarea contractului va fi conform cotelor si a configuratiei de deschideri din comanda de executie intocmita de catre furnizor la locul montajului si confirmata prin semnatura de catre beneficiar. Ai facut contractul? Urmeaza pasul 4.

Pasul 4

Plata

Valoarea lucrarii rezultata din calculatia de pret care face parte integranta din contract se plateste printr-un avans de 50% la Showroom numerar sau cu cardul sau prin Ordin de Plata direct in contul nostru. Ai facut plata? Urmeaza pasul 5.


Pasul 5

Montajul

Cu o zi inainte de efectuarea montajului vei fi contactat de unul dintre colegii nostri care iti va comunica ora la care ai fost programat. Daca ai probleme si nu poti fi acasa in intervalul orar care ti-a fost comunicat, nu este nici o problema, transmite-i colegului nostru si vei fi reprogramat atunci cand crezi de cuviinta ca este posibil sa te gasim la domiciliu pentru efectuarea montajului. Nu exista cheltuieli neprevazute, accesoriile de montaj sunt suportate de catre Simetric. Dupa efectuarea montajului in cazul in care ai achitat suma integrala sau ai achitat diferenta restanta vei primi procesul verbal de receptie a lucrarii si certificatul de garantie. S-a efectuat montajul? Bucura-te de noile tale ferestre cu geam termoizolant si de accesoriile aferente!

Iti multumim pentru increderea acordata !

Calitate. Pur si simplu

SIMETRIC Servprod - Tamplarie PVC REHAU pentru ferestre si usi cu geam termopan

de 15 ani impreuna

Telefon: 021 255 6865

Usi de interior si exterior
TAMPLARIE PVC
ACCESORII FEREASTRA
Plase impotriva insectelor
Glafuri (Pervazuri)
Sisteme de umbrire
Rulouri exterioare
Sisteme usi sticla securizata
SALAMANDER - Profile ferestre termopan Salamander REHAU - Profile ferestre si usi termopan Rehau ALUMIL - Profile aluminiu pentru ferestre si usi CORTIZO - Profile din aluminiu pentru usi si ferestre DORMA - Elemente de feronerie pentru usi din sticla CONVEX - Manere pentru usi de interior si exterior ROTO - Feronerie pentru ferestre si usi VELUX - Ferestre pentru mansarda si acoperis, accesorii G-U - Feronerie pentru usi si ferestre HOPPE - manere pentru usi ferestre SAINT GOBAIN - sticla pentru usi si ferestre termopan SVEDEX - usi de interior fabricate Olanda LIPBLED - Usi de interior fabricate in Slovenia HELOPAL - Glafuri de interior si exterior IDECO - Plase de insecte plisse ALUPROF - Sisteme pentru rulouri exterioare ISOTRA - sisteme de umbrire pentru exterior ALUPROF - sisteme pentru rulouri exterioare Image Map


Simetric sustine campaniile: Let's Do It, Romania!