• Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante
 • Sistem partitionare interioara sticla securizata Sistem partitionare interioara sticla securizata
 • Usi glisante cu sistem de glisare in perete Usi glisante cu sistem de glisare in perete
 • Profile REHAU pentru usi si ferestre Profile REHAU pentru usi si ferestre
 • Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare
 • Usi de interior premium - Grauthoff Usi de interior premium - Grauthoff
  Usile Grauthoff sunt din gama premium, fiind disponibile in sute de modele. Sunt fabricate numai in Germania, la cele trei fabrici ale producatorului
 • Superlock - Usi de exterior Superlock - Usi de exterior
  Usi exterior antiefractie - Usi pentru o viata!
 • Saint Gobain - 4 anotimpuri Sticla 4 anotimpuri Saint Gobain
  Cu SGG PLANITHERM® 4S te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar reflexivitatea asigură un nivel confortabil de intimitate.
 • Rulouri exterioare aplicate Rulouri exterioare aplicate
  Alese in special pentru atributele lor, dar si pentru aspectul estetic deosebit, rulourile exterioare sunt rezistente la actiunea prelungita a soarelui si factorilor de mediu, evitand pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau de vanturi puternice
 • Glafuri de interior si exterior Glafuri de interior si exterior
  Glafuri aluminiu, PVC, marmura compozita, PAL melaminat hidrofugat.
 • Deschideri armonica Deschideri armonica
  Miscarea silentioasa a elementelor tip armonica este asigurata de sina de ghidare si de caruciorul ce nu necesita intretinere.
 • Profile pentru usi glisante Profile pentru usi glisante
  Alese in special pentru a face economie de spatiu
  , pot fi folosite si ca perete despartitor intre doua incaperi.

Geam LOW-E - SGG PLANITHERM® Ultra N

Feronerie - Deschidere simpla

SGG PLANITHERM® ULTRA N este o sticla cu depunere, principala sa caracteristica fiind emisivitatea deosebit de redusa. Produsul vine în completarea gamei PLANITHERM®, având un coeficient U de 1,1W/(m2K)*, iar din punct de vedere estetic un aspect neutru.    *conf DIN EN 410

Avantaje

Prin aspectul estetic deosebit si prin capacitatea superioara de izolare, SGG PLANITHERM® ULTRA N ofera solutii de ultima generatie pentru constructii.

 • izolare termica sporita: dublul vitraj realizat cu SGG PLANITHERM® ULTRA N poate oferi o izolare termica de pâna la 3 ori mai mare comparativ cu alte tipuri de vitraje.
 • efect optic neutru din punct de vedere al culorilor, datorita transparentei unice a sticlei ferestrei.
 • luminozitate si recuperarea caldurii prin utilizarea mai eficienta a luminii si caldurii soarelui.
 • scaderea drastica a costurilor pentru încalzirea prin stoparea masiva a pierderilor de caldura.
 • reducerea emisiilor de CO2 prin folosirea la încalzirea locuintei a unui numar mai mic de combustibili fosili.
 • confort sporit, efect al distributiei uniforme a caldurii în spatiu.
 • utilizarea optima a suprafetei de locuit prin eliminarea zonelor reci din dreptul ferestrei.
 • lipsa apei de condens pe suprafata din interior, rezultat al temperaturii ridicate la suprafata geamului.
 • combinare perfecta cu toate tipurile de tâmplarie existente: PVC, lemn, aluminiu sau mixt.

Utilizări

Datorita capacitatii sale de izolare termica excelenta, SGG PLANITHERM® ULTRA N este adecvată atât pentru constructii noi cât si pentru diverse lucrari de renovare:

 • cladiri unifamiliale si multifamiliale;
 • cladiri de birouri si cladiri publice;
 • ferestre;
 • usi cu sticla;
 • sere;
 • fatade;
 • etc.

Descriere

SGG PLANITHERM® ULTRA N este produs de SGG România în Călăraşi, pe cel mai modern coater din Europa: prin pulverizarea catodica, într-o incinta vidata. Pe sticla clara este depus un strat foarte fin si transparent de materiale de origine metalica. Depunerea, caracterizata printr-o emisivitate redusa, reflecta radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare, specifice caldurii provenite din încălzire si mentine coeficientul de transmisie fotonica la valoare maxima.

Date tehnice si componenta:

Date tehnice

*aceleasi valori se ating cu un spatiu între foi de 15 mm
Valorile indicate pentru diversele tipuri de sticla corespund normelor de testare în vigoare.
Formele si combinatiile care se abat de la aceste valori pot conduce la modificarea valorilor individuale.

Beneficiile consumatorului final

Economii de energie obtinute prin înlocuirea ferestrelor vechi cu altele mai performante [KWh/an]

Beneficii


Exemplu: Prin înlocuirea unui vitraj simplu cu sticla clara cu un vitraj dublu realizat cu SGG PLANITHERM® ULTRA N si SGG PLANILUX® se vor economisi pe perioada unui an
aproximativ 3340 KWh. Înlocuind un vitraj dublu cu sticla clara cu un vitraj dublu realizat cu SGG PLANITHERM® ULTRA N si SGGPLANILUX®, obtinem o economie
de 1150 Kwh.
Calculul are la baza consumul pentru un apartament de 3 camere, circa 64 mp cu o suprafata vitrata de 7.7 mp. Temperatura în interior: +20° Celsius.
Se considera în fiecare camera o singura persoana si câte un aparat electrocasnic. Ventilatia aerului: 3,5 l/s. Calculele sunt efectuate cu ajutorul programului PARASOL. Marja de eroare este de maxim 10%.

Instrucţiuni de procesare

SGG PLANITHERM® ULTRA N trebuie montat numai în vitraje duble. Coating-ul se pozitioneaza în general pe fata 3 dar poate fi pus si pe fata 2, fara a afecta valoarea factorului U. Se pot percepe diferente semnificative în functie de fata de pozitionare. De aceea este important sa se pastreze pe tot parcursul lucrarii aceeasi pozitionare a coating-ului. Va rugam sa ne contactati pentru a afla instructiunile complete de montaj si manipulare.

Gamă

Ultra N


Sticla securizata/calita:

Produsul SGG PLANITHERM® ULTRA N poate fi utilizat securizat/calit sau necalit, în functie de cerintele lucrarilor.

Sticla laminata:

Produsele din gama SGG PLANITHERM® ULTRA N sunt disponibile în varianta laminata, în compozitiile obisnuite, obtinându-se un geam stratificat acustic si de securitate.

Stratul intercalar poate fi un film PVB clasic (pentru gama SGG STADIP® si SGG STADIP® PROTECT) sau un film PVB acustic (gama SGG STADIP® SILENCE).

Combinaţia de produse

SGG PLANITHERM® ULTRA N poate combina cu alte tipuri de sticla speciala marca Saint-Gobain Glass, oferind multiple solutii de performanta, adaptate oricarei situatii.

Control solar

Gama SGG COOL-LITE® permite extinderea controlului solar. Sticla este special conceputa pentru a reduce cantitatea de caldura solara patrunsa în încapere iar aparatele pentru aer conditionat vor avea un grad minim de utilizare.

Vitraj cu autocuratare

SGG BIOCLEAN® poate fi atasat fetei exterioare a vitrajului, cu functia de autocuratare. Murdaria este îndepartata prin actiunea combinata a razelor UV si a ploii. Avantajele majore constau în scaderea cheltuielilor pentru curatare si în pastrarea curata a suprafetei de sticla pentru o perioada îndelungata de timp.

Siguranta si securitate

SGG PLANITHERM® ULTRA N poate fi laminat, cu performante similare tipurilor SGG STADIP® si SGG STADIP® PROTECT. Depunerea se pozitioneaza întotdeauna pe
fata exterioara a sticlei laminate.

Izolare acustica

SGG STADIP® SILENCE este un geam laminat cu un film de PVB SILENCE. Absoarbe zgomotul exterior dar ofera si siguranta si securitatea caracteristice sticlei laminate.

Decorativ

Prin asamblarea cu o sticla din gama SGG DESIGN® se îmbina functia decorativa cu cea de izolare termica.

Norme şi reglementări

Dublul vitraj în care este incorporat SGG PLANITHERM® ULTRA N permite ferestrelor cu rama respectarea reglementarilor termice în vigoare.

Sticla cu depunere din gama SGG PLANITHERM® ULTRA N raspunde cerintelor clasei C a standardului european EN 1096 si are marcajul CE.

Calitate. Pur si simplu

SIMETRIC Servprod - Tamplarie PVC REHAU pentru ferestre si usi cu geam termopan

de 15 ani impreuna

Telefon: 021 255 6865

Usi de interior si exterior
TAMPLARIE PVC
ACCESORII FEREASTRA
Plase impotriva insectelor
Glafuri (Pervazuri)
Sisteme de umbrire
Rulouri exterioare
Sisteme usi sticla securizata
SALAMANDER - Profile ferestre termopan Salamander REHAU - Profile ferestre si usi termopan Rehau ALUMIL - Profile aluminiu pentru ferestre si usi CORTIZO - Profile din aluminiu pentru usi si ferestre DORMA - Elemente de feronerie pentru usi din sticla CONVEX - Manere pentru usi de interior si exterior ROTO - Feronerie pentru ferestre si usi VELUX - Ferestre pentru mansarda si acoperis, accesorii G-U - Feronerie pentru usi si ferestre HOPPE - manere pentru usi ferestre SAINT GOBAIN - sticla pentru usi si ferestre termopan SVEDEX - usi de interior fabricate Olanda LIPBLED - Usi de interior fabricate in Slovenia HELOPAL - Glafuri de interior si exterior IDECO - Plase de insecte plisse ALUPROF - Sisteme pentru rulouri exterioare ISOTRA - sisteme de umbrire pentru exterior ALUPROF - sisteme pentru rulouri exterioare Image Map


Simetric sustine campaniile: Let's Do It, Romania!