• Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante
 • Sistem partitionare interioara sticla securizata Sistem partitionare interioara sticla securizata
 • Usi glisante cu sistem de glisare in perete Usi glisante cu sistem de glisare in perete
 • Profile REHAU pentru usi si ferestre Profile REHAU pentru usi si ferestre
 • Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare
 • Usi de interior premium - Grauthoff Usi de interior premium - Grauthoff
  Usile Grauthoff sunt din gama premium, fiind disponibile in sute de modele. Sunt fabricate numai in Germania, la cele trei fabrici ale producatorului
 • Superlock - Usi de exterior Superlock - Usi de exterior
  Usi exterior antiefractie - Usi pentru o viata!
 • Saint Gobain - 4 anotimpuri Sticla 4 anotimpuri Saint Gobain
  Cu SGG PLANITHERM® 4S te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar reflexivitatea asigură un nivel confortabil de intimitate.
 • Rulouri exterioare aplicate Rulouri exterioare aplicate
  Alese in special pentru atributele lor, dar si pentru aspectul estetic deosebit, rulourile exterioare sunt rezistente la actiunea prelungita a soarelui si factorilor de mediu, evitand pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau de vanturi puternice
 • Glafuri de interior si exterior Glafuri de interior si exterior
  Glafuri aluminiu, PVC, marmura compozita, PAL melaminat hidrofugat.
 • Deschideri armonica Deschideri armonica
  Miscarea silentioasa a elementelor tip armonica este asigurata de sina de ghidare si de caruciorul ce nu necesita intretinere.
 • Profile pentru usi glisante Profile pentru usi glisante
  Alese in special pentru a face economie de spatiu
  , pot fi folosite si ca perete despartitor intre doua incaperi.

REHAU Euro Design 60 - profil cu 3 camere

Ferestre termopan ieftine pentru pretentii ridicate

Profile termopan 3 camere - REHAU Euro Design 60

Cu suprafata neteda si inclinatiile elegante de 45 grade, ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 confera un aspect estetic fiecarei case. Doua randuri de etansari impiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinand un climat placut in locuinta.

Construite pe baza principiului cu trei camere cu o adancime constructiva de 60mm, ferestrele cu geam termopan sau tripan realizate din profile Euro Design 60 si calitatea sigura a acestora conving si din punct de vedere economic. Bineinteles, Euro Design 60 respecta toate cerintele noilor norme de economisire a energiei EnEV.

Caracteristici
 • Adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact
 • Numar de camere: 3 camere
 • Izolare termica: Uf= 1,6 W/m²K
 • Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)
 • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)
Design
 • optica eleganta prin suprafete inclinate la 45°
Posibilitati de utilizare
 • Constructii vechi sau noi cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul
 • Constructia de ferestre si usi de balcon
 • Constructii de obiecte
Avantaje
 • Durata lunga de viata si stabilitatea caracteristicilor sunt asigurate de modul de prelucrare a materialelor
 • Faltul oblic mascat din rama permite o curatare usoara

Termopan cu durata lunga de viata si usurinta in intretinere

Intretinere usoara - REHAU Euro Design 60

Ferestrele dumneavoastra trebuie sa va bucure timp indelungat si sa nu va dea mult de lucru. De aceea ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astfel ele isi mentin caracteristicile, iar datorita suprafetelor netede sunt si usor de intretinut.

Ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 se realizeaza numai din materiale de foarte buna calitate si sunt executate cu maxima atentie. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la intemperii si usor de intretinut si contribuie pe termen lung la mentinerea si cresterea valorii casei dumneavoastra. Datorita suprafetelor netede si inclinarii elementelor din alcatuirea ramelor, ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 se murdaresc mai greu si pot fi curatate foarte usor cu apa cu putin detergent si o carpa moale.

Forme si culori

Culori RAL sau folii decorative

Paleta culori REHAU

In ceea ce priveste culoarea, ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 sunt de o mare diversitate, la fel ca si in privinta formei. Pe langa clasicul alb, sunt disponibile prin vopsire aproape toate culorile RAL.Forme elegante pentru design deosebit

Forme diverse - REHAU Euro Design 60

Ferestre dreptunghiulare si rotunjite: ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 va ofera variante de forme si detalii adaptate la diferitele posibilitati arhitecturale. Ferestrele cu sprosuri subliniaza stilul casei dumneavoastra si creeaza imagini impresionante.

Prin inclinatiile suprafetelor profilelor la 15 grade, ferestrele obtin o estetica deosebita. Pentru a asigura in cel mai inalt grad adaptabilitatea la diversele cerinte individuale, canaturile ferestrelor sunt disponibilie in varianta rotunjita sau cu suprafete suprapuse. Puteti fi siguri ca ferestrele dumneavoastra vor da accente stilistice ambiantei spatiului de locuit, incadrandu-se in acelasi timp armonios in arhitectura generala a casei. Bineinteles, in acelasi timp protectia termica este asigurata.

Combinatiile cu canaturi rotunjite din cadrul solutiilor REHAU Euro Design 60 realizeaza imagini de ansamblu impresionante, fara egal. Cu ajutorul acestui sistem de ferestre nicio dorinta nu ramane neindeplinita.

Izolare fonica cu fereastra termopan cu pret redus

Pentru ca nimic sa nu va tulbure linistea alegeti REHAU Euro Design 60

Izolare fonica - Rehau Euro Design 60

Chiar si atunci cand afara este zgomot puternic, ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 au grija ca in locuinta dumneavoastra sa fie o liniste placuta, mai ales atunci cand in imediata dvs. vecinatate se gasesc surse de zgomot puternice.

Pentru astfel de locuri expuse unor solicitari fonice deosebite, ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 pot fi adaptate individual cerintelor dvs. specifice, asigurand o protectie care poate merge pana la clasa 4. Astfel confortul dvs. este asigurat chiar si in cazul in care zgomotul extrior este extrem de ridicat.

Nivelul de zgomot
Clasa Densitatea traficului
1
Strada in zona rezidentiala cu 1.500 vehicule/zi
Distanta de la casa la axul drumului: 30-12 m
Coeficientul de protectie fonica* al ferestrei recomandat: 28-29dB
2
Strada in zona rezidentiala cu 1.500 vehicule/zi
Distanta de la casa la axul drumului: 12-5 m
Coeficientul de protectie fonica* al ferestrei recomandat: 30-34dB
3
Sosea nationala cu 30.000 vehicule /zi
Distanta de la casa la axul drumului: 150-80 m
Coeficientul de protectie fonica* al ferestrei recomandat: 35-39dB
4
Sosea nationala cu 30.000 vehicule /zi
Distanta de la casa la axul drumului: 80-30 m
Coeficientul de protectie fonica* al ferestrei recomandat: 40-44dB
* Nivelul de zgomot pe care il izoleaza fereastra

Aerisire si protectie impotriva condensului

Pentru a se evita patrunderea umiditatii, care favorizeaza formarea igrasiei, sistemul REHAU AirComfort controleaza intrarea aerului proaspat prin ferestre in functie de presiunea vântului. Prin aceasta solutie originala se reduce substantial riscul de deteriorare a cladirii din cauza umiditatii. La cresterea presiunii vantului, mecanismul reactioneaza în mod sensibil si se inchide automat. Astfel camera se aeriseste în mod placut iar curentul este evitat.

Aerisire REHAU Air Comfort

Sistemul flexibil functioneaza mecanic, nu necesita alimentare cu curent electric si este foarte economic. Se instaleaza fara suruburi si gaurire si poate fi montat cu usurinta si ulterior. Solutia inovatoare se preteaza utilizarii atat la constructii noi, cat si la cladiri renovate.

Calitate. Pur si simplu

SIMETRIC Servprod - Tamplarie PVC REHAU pentru ferestre si usi cu geam termopan

de 15 ani impreuna

Telefon: 021 255 6865

Usi de interior si exterior
TAMPLARIE PVC
ACCESORII FEREASTRA
Plase impotriva insectelor
Glafuri (Pervazuri)
Sisteme de umbrire
Rulouri exterioare
Sisteme usi sticla securizata
SALAMANDER - Profile ferestre termopan Salamander REHAU - Profile ferestre si usi termopan Rehau ALUMIL - Profile aluminiu pentru ferestre si usi CORTIZO - Profile din aluminiu pentru usi si ferestre DORMA - Elemente de feronerie pentru usi din sticla CONVEX - Manere pentru usi de interior si exterior ROTO - Feronerie pentru ferestre si usi VELUX - Ferestre pentru mansarda si acoperis, accesorii G-U - Feronerie pentru usi si ferestre HOPPE - manere pentru usi ferestre SAINT GOBAIN - sticla pentru usi si ferestre termopan SVEDEX - usi de interior fabricate Olanda LIPBLED - Usi de interior fabricate in Slovenia HELOPAL - Glafuri de interior si exterior IDECO - Plase de insecte plisse ALUPROF - Sisteme pentru rulouri exterioare ISOTRA - sisteme de umbrire pentru exterior ALUPROF - sisteme pentru rulouri exterioare Image Map


Simetric sustine campaniile: Let's Do It, Romania!