• Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante
 • Sistem partitionare interioara sticla securizata Sistem partitionare interioara sticla securizata
 • Usi glisante cu sistem de glisare in perete Usi glisante cu sistem de glisare in perete
 • Profile REHAU pentru usi si ferestre Profile REHAU pentru usi si ferestre
 • Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare
 • Usi de interior premium - Grauthoff Usi de interior premium - Grauthoff
  Usile Grauthoff sunt din gama premium, fiind disponibile in sute de modele. Sunt fabricate numai in Germania, la cele trei fabrici ale producatorului
 • Superlock - Usi de exterior Superlock - Usi de exterior
  Usi exterior antiefractie - Usi pentru o viata!
 • Saint Gobain - 4 anotimpuri Sticla 4 anotimpuri Saint Gobain
  Cu SGG PLANITHERM® 4S te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar reflexivitatea asigură un nivel confortabil de intimitate.
 • Rulouri exterioare aplicate Rulouri exterioare aplicate
  Alese in special pentru atributele lor, dar si pentru aspectul estetic deosebit, rulourile exterioare sunt rezistente la actiunea prelungita a soarelui si factorilor de mediu, evitand pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau de vanturi puternice
 • Glafuri de interior si exterior Glafuri de interior si exterior
  Glafuri aluminiu, PVC, marmura compozita, PAL melaminat hidrofugat.
 • Deschideri armonica Deschideri armonica
  Miscarea silentioasa a elementelor tip armonica este asigurata de sina de ghidare si de caruciorul ce nu necesita intretinere.
 • Profile pentru usi glisante Profile pentru usi glisante
  Alese in special pentru a face economie de spatiu
  , pot fi folosite si ca perete despartitor intre doua incaperi.

REHAU Clima Design- profil cu 5 camere

Ferestre cu geam termopan sau tripan pentru case pasive

Profile termopan 5 camere - REHAU Clima Design

Adancimea constructiva de 120 mm si camerele cu grad inalt de izolare termica se combina in sistemul de profile REHAU Clima-Design pentru o solutie certificata de ferestre pentru case pasive. Particularitatea definitorie a sistemului consta in configurarea ramei. In ciuda celor mai inalte exigente referitoare la izolare, se obtine un aspect atragator al unei ferestre traditionale.

Caracteristici
 • Adancimea constructiva: 120 mm / garnitura mediana
 • Numar de camere: tehnologie cu 5 camere cu izolare termica suplimentara
 • Izolare termica: Uf= 0,71 W/m²K, Uw=0,8 W/m²K
 • Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)
 • Protectie antiefractie: pana la clasa de rezistenta 2 (DIN V ENV 1627)
 • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055)
Design
 • Latimi vizibile inguste ale profilului, de 115 mm
 • Canatul este ascuns in rama
 • Aspectul estetic exterior corespunde unei ferestre traditionale
Posibilitati de utilizare
 • Constructia de case pasive
 • Renovarea cladirilor cu recuperarea energiei, la standardele caselor pasive
 • Constructia de ferestre si usi de balcon
 • Rame speciale incluse in gama de produse, pentru geamuri fixe
Avantaje
 • Certificat de catre Institutul pentru Case Pasive Zertifiziert din Darmstadt drept “Componente adecvate pentru case pasive”
 • Etansare foarte buna, datorita garniturilor pe 3 niveluri
 • Suprafete netede, usor de intretinut
 • Ecologice, deci reciclabile

Cea mai buna izolare - fereastra termopan a viitorului

Ferestre care sunt certificate pentru case pasive - ofera solutii inovative de izolare termica

Casa pasiva - succesor al casei cu consum redus de energie - a fost numita casa viitorului de către expertii in constructii. O casa pasiva poate functiona fara incalzire. Caldura solara din mediu sau de la sol, plus caldura reziduala de la aparatele de uz casnic si caldura de la cei care traiesc in casa sunt suficiente pentru a asigura cerintele de caldura ale unei case pasive. Desigur, acoperisul, peretii si ferestrele trebuie sa fie extrem de bine izolate. Acesta a fost motivul pentru care cercetatorii REHAU a dezvoltat noul profil cu izolare deosebita al ferestrelor REHAU Clima Design.

Reducerea pierderilor de energie cu 85% cu ferestrele Rehau Clima Design

Valorile excelente de izolare face ca ferestrele termopan/tripan proiectate cu acest sistem de profil sa fie adecvat pentru cladiri vechi, cladiri superioare noi, case cu consum de energie redus si, mai presus de toate, case pasive. Astfel se fac economii valoroase de materii prime, costuri de incalzire si, in acelasi timp, ajuta mediul inconjurator. Suplimentar, sunt deschise perspective ecologice prin circuitul de reciclare completa in timpul productiei si mai tarziu de eliminare.

Cateva cifre

Certificat REHAU Clima Design - Casa PasivaUn zid normal de caramida intr-o cladire veche are o valoare k de aproximativ 1W/m²K. In contrast, un perete special izolat cu treizeci de centimetri de polistiren, intr-o casa pasiva poate atinge 0.15 W/m²K. Ferestrele au fost pana acum punctul slab. Mai mult de 35% din totalul risipei de caldura din casa au rezultat de la pierderile prin ferestrele prost izolate. O fereastra veche are o valoare k de 0.6K. Cu toate acestea, o fereastra cu geam termopan poate atinge o valoare de 1,6K sau mai bine. Recent dezvoltatul sistem de ferestre cu profil REHAU Clima Design, in schimb realizeaza mai putin de 0.8K. Si acest fapt este atestat de Passiv Haus Institut.

Detalii constructive

Un profil cu 5 camere cu aer si o adancime constructiva de 120mm, care este umplut cu niste pene izolatoare fara clorfluorcarbon, special concepute. Aceste pene precise cu conductivitate scazuta a caldurii, sunt inserate in profil. Spatiul dintre geamurile termopan sau tripan sunt umplute cu gaz inert, cum ar fi argon, krypton sau xenon, care conduc mai putina caldura chiar si decat aerul. Distantierele dintre placi nu mai sunt facute din aluminiu conductor de caldura, ci dintr-un polimer. Trei garnituri de etansare intinse de jur imprejurul ramei, asigura o protectie suplimentara. Dezvoltatorii au luat in considerare faptul ca fereastra facuta cu REHAU Clima Design trebuie sa arate ca o fereastra normala. Aspectul vizual este similar cu al unei ferestre cu suprafete deplasate si incastrat in rama ferestre, astfel ca din exterior aspectul ramane acelasi, indiferent daca fereastra este inchisa sau deschisa. Sectiune profil Rehau Clima Design

In plus, ferestrele termopan construite cu REHAU Clima Design au toate avantajele unei ferestre conventionale din PVC: este usor de curatat, reduce zgomotul, previne efractia, se intretin usor, sunt durabile si economice. Ca rezultat al reducerii cheltuielilor cu incalzirea, este mai economica pe termen lung. Datorita componentelor suplimentare, cum ar fi adancimea constructiva, penele izolatoare, geamul termopan sau tripan cu gaz inert, o fereastra construita cu REHAU Clima Design necesita mai multa manopera fata de o fereastra "normala", acest lucru reflectandu-se in pret care este putin mai crescut, dar acceptabil.

Forme si culori

Culori RAL sau folii decorative

Paleta culori REHAU

In ceea ce priveste culoarea, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt de o mare diversitate, la fel ca si in privinta formei. Pe langa clasicul alb, sunt disponibile prin vopsire aproape toate culorile RAL.

Forme elegante pentru design deosebit

Forme diverse - REHAU Clima Design

Datorita structurii speciale, REHAU Clima Design nu se preteaza la ferestre cu linii arcuite si oblice, dar se integreaza armonios in design-ul casei dumneavoastra, ca si o fereastra "normala".

Protectie impotriva patrunderii prin efractie

Protectie impotriva patrunderii prin efractiePentru ca dumneavoastra sa fiti cat mai relaxat atunci cand sunteti acasa dar si in calatorie, ferestrele din profile REHAU Clima Design sunt disponibile cu diferite clase de rezistenta la efractie, in functie de necesitati.

Intrucat majoritatea incercarilor de efractie in Romania se produc la ferestre sau la usile balcoanelor, proiectarea individuala a acestora pentru impiedicarea patrunderii in locuinta este deosbit de importanta.

Diferitele sisteme de blocare, precum si alte masuri de siguranta permit stabilirea masurilor de protectie necesare pentru fiecare fereastra din profile REHAU Clima Design in mod individual.

Siguranta de baza: In cazul ferestrelor foarte greu accesibile siguranta de baza este suficienta.

Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile. Protectie de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum lovire, saritura, opintire cu umarul (in special acte de vandalism). Este integrata si o protectie impotriva utilizarii de parghii simple.

Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este astfel conceputa incat sa preintampine cazul in care spargatorul de ocazie incearca, cu ajutorul unor unelte simple precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.

Clasa de rezistenta WK3: pentru ferestre foarte usor accesibile. Protectie suplimentara impotriva utilizarii unei a doua surubelnite si a unei rangi cu gheare.

Izolare fonica

Ferestrele termopan REHAU Clima Design - Clasa de izolatie fonica 5

Chiar daca afara este zgomot ferestrele termopan REHAU Clima-Design asigura in interior o liniste placuta. Chiar si atunci cand sursele puternice de zgomot se gasesc in imediata vecinatate. Pentru astfel de cartiere de locuit, care sunt expuse unei poluari fonice excesive, ferestrele REHAU Clima-Design pot fi adaptate individual nevoilor dumneavoastra de protectie fonica – pana la clasa de izolatie fonica maxima 5.
Astfel va puteti destinde oricand, chiar si cand afara este extrem de mult zgomot. Ferestrele REHAU Clima-Design reprezinta solutia pentru o izolatie fonica maxima.

Izolare fonica - Rehau Euro Design 60
Nivelul de zgomot
Cartier
(nivel de zgomot)
Nivel fonic
maxim recomandat
Coeficient de izolatie
fonica*
al ferestrei
recomandat
Clasa
de
izolatie
fonica
Rehau
Clima
Design
Cartier de
locuinte
cca. 60 dB
Somn: 25-30 dB
Locuit: 30-35 dB
Munca: 35-50 dB
32 dB
25 dB
25 dB
2
1
1
Ok
Centrul
orasului
cca. 70 dB
Somn: 25-30 dB
Locuit: 30-35 dB
Munca: 35-50 dB
40 dB
35 dB
32 dB
4
3
2
Ok
Zona
industriala
peste 70 dB
Somn: 25-30 dB
Locuit: 30-35 dB
Munca: 35-50 dB
45 dB
40 dB
35 dB
5
4
3
Ok

Aerisire si protectie impotriva condensului

Pentru a se evita patrunderea umiditatii, care favorizeaza formarea igrasiei, sistemul REHAU AirComfort controleaza intrarea aerului proaspat prin ferestre in functie de presiunea vântului. Prin aceasta solutie originala se reduce substantial riscul de deteriorare a cladirii din cauza umiditatii. La cresterea presiunii vantului, mecanismul reactioneaza în mod sensibil si se inchide automat. Astfel camera se aeriseste în mod placut iar curentul este evitat.

Aerisire REHAU Air Comfort

Sistemul flexibil functioneaza mecanic, nu necesita alimentare cu curent electric si este foarte economic. Se instaleaza fara suruburi si gaurire si poate fi montat cu usurinta si ulterior. Solutia inovatoare se preteaza utilizarii atat la constructii noi, cat si la cladiri renovate.

Calitate. Pur si simplu

SIMETRIC Servprod - Tamplarie PVC REHAU pentru ferestre si usi cu geam termopan

de 15 ani impreuna

Telefon: 021 255 6865

Usi de interior si exterior
TAMPLARIE PVC
ACCESORII FEREASTRA
Plase impotriva insectelor
Glafuri (Pervazuri)
Sisteme de umbrire
Rulouri exterioare
Sisteme usi sticla securizata
SALAMANDER - Profile ferestre termopan Salamander REHAU - Profile ferestre si usi termopan Rehau ALUMIL - Profile aluminiu pentru ferestre si usi CORTIZO - Profile din aluminiu pentru usi si ferestre DORMA - Elemente de feronerie pentru usi din sticla CONVEX - Manere pentru usi de interior si exterior ROTO - Feronerie pentru ferestre si usi VELUX - Ferestre pentru mansarda si acoperis, accesorii G-U - Feronerie pentru usi si ferestre HOPPE - manere pentru usi ferestre SAINT GOBAIN - sticla pentru usi si ferestre termopan SVEDEX - usi de interior fabricate Olanda LIPBLED - Usi de interior fabricate in Slovenia HELOPAL - Glafuri de interior si exterior IDECO - Plase de insecte plisse ALUPROF - Sisteme pentru rulouri exterioare ISOTRA - sisteme de umbrire pentru exterior ALUPROF - sisteme pentru rulouri exterioare Image Map


Simetric sustine campaniile: Let's Do It, Romania!