• Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante
 • Sistem partitionare interioara sticla securizata Sistem partitionare interioara sticla securizata
 • Usi glisante cu sistem de glisare in perete Usi glisante cu sistem de glisare in perete
 • Profile REHAU pentru usi si ferestre Profile REHAU pentru usi si ferestre
 • Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare
 • Usi de interior premium - Grauthoff Usi de interior premium - Grauthoff
  Usile Grauthoff sunt din gama premium, fiind disponibile in sute de modele. Sunt fabricate numai in Germania, la cele trei fabrici ale producatorului
 • Superlock - Usi de exterior Superlock - Usi de exterior
  Usi exterior antiefractie - Usi pentru o viata!
 • Saint Gobain - 4 anotimpuri Sticla 4 anotimpuri Saint Gobain
  Cu SGG PLANITHERM® 4S te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar reflexivitatea asigură un nivel confortabil de intimitate.
 • Rulouri exterioare aplicate Rulouri exterioare aplicate
  Alese in special pentru atributele lor, dar si pentru aspectul estetic deosebit, rulourile exterioare sunt rezistente la actiunea prelungita a soarelui si factorilor de mediu, evitand pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau de vanturi puternice
 • Glafuri de interior si exterior Glafuri de interior si exterior
  Glafuri aluminiu, PVC, marmura compozita, PAL melaminat hidrofugat.
 • Deschideri armonica Deschideri armonica
  Miscarea silentioasa a elementelor tip armonica este asigurata de sina de ghidare si de caruciorul ce nu necesita intretinere.
 • Profile pentru usi glisante Profile pentru usi glisante
  Alese in special pentru a face economie de spatiu
  , pot fi folosite si ca perete despartitor intre doua incaperi.

REHAU ECOSOL Design- profil cu 5 camere

FERESTRE REALIZATE CU ECOSOL-DESIGN *

* aceste profile sunt disponibile doar in varianta alba Profile termopan 5 camere - REHAU ECOSOL Design

Sunteți în căutarea unor ferestre la prețuri accesibile, dar în același timp de înaltă calitate, pentru noua Dumneavoastră locuință sau pentru renovarea locuinței actuale?

Atunci alegeți ferestrele realizate cu ECOSOL–Design și astfel veți îmbina caracteristicile extraordinare ale ferestrelor și calitatea ridicată, rezultând un raport calitate-preț imbatabil.

Ferestrele realizate cu ECOSOL-Design vă permit să vă bucurați de cel mai înalt nivel de confort în casa Dumneavoastră.

Prezentare generală a avantajelor sistemului ECOSOL-Design

 • Ferestrele realizate  cu ECOSOL-Design creează o atmosferă estivala, permițând pătrunderea a cu 13% mai multă luminăfață de alte ferestre cu dimensiuni identice.
 • Astfel se obţine o cantitate suplimentară de energie solară fără alte costuri, întrucât  profilele mai subțiri permit pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în încăperi.
 • Reducerea emisiilor de CO2 datorită costurilor de încălzire scăzute, ca urmare a captării energiei solare Fenster aus ECOSOL.  
 • Ferestrele realizate cu ECOSOL-Design oferă toate avantajele unor ferestre moderne – calitate ridicată, etanșeitate, luminozitate, sunt ușor de întreținut și eficiente din punct de vedere energetic.
 • Datorită designului modern și combinației de alb elegant cu garnituri moderne gri-argintii, ferestrele realizate cu ECOSOL creează un ambient plăcut, modern în casa Dumneavoastră.  
 • Creșterea valorii locuinței, datorită unei investiții inteligente și sigure, care poartă sigla calității REHAU.

Efectele unor  profile de fereastră mai subțiri asupra bilanțului energetic

Rehau Ecosol

Bilanț energetic pozitiv datorită lăţimilor mai subțiri ale profilelor și pătrunderii unei cantități mai mari de energie solară.

Pentru încălzire s-a folosit o cantitate de păcură cu până la 8,6 litri mai mică, iar cantitatea de dioxid de carbon emanat a fost cu 22 de kilograme mai mică pentru o suprafață de sticlă orientată spre sud cu o arie de 10 m², Ug= 1,3 Wm²K, valoare indice solar g: 65%, grad de pătrundere a energiei solare 0,9, grad de umbrire 0,9, intervalul de încălzire a suprafeței octombrie - aprilie, latitudine N 48°13'.

Calitate. Pur si simplu

SIMETRIC Servprod - Tamplarie PVC REHAU pentru ferestre si usi cu geam termopan

de 15 ani impreuna

Telefon: 021 255 6865

Usi de interior si exterior
TAMPLARIE PVC
ACCESORII FEREASTRA
Plase impotriva insectelor
Glafuri (Pervazuri)
Sisteme de umbrire
Rulouri exterioare
Sisteme usi sticla securizata
SALAMANDER - Profile ferestre termopan Salamander REHAU - Profile ferestre si usi termopan Rehau ALUMIL - Profile aluminiu pentru ferestre si usi CORTIZO - Profile din aluminiu pentru usi si ferestre DORMA - Elemente de feronerie pentru usi din sticla CONVEX - Manere pentru usi de interior si exterior ROTO - Feronerie pentru ferestre si usi VELUX - Ferestre pentru mansarda si acoperis, accesorii G-U - Feronerie pentru usi si ferestre HOPPE - manere pentru usi ferestre SAINT GOBAIN - sticla pentru usi si ferestre termopan SVEDEX - usi de interior fabricate Olanda LIPBLED - Usi de interior fabricate in Slovenia HELOPAL - Glafuri de interior si exterior IDECO - Plase de insecte plisse ALUPROF - Sisteme pentru rulouri exterioare ISOTRA - sisteme de umbrire pentru exterior ALUPROF - sisteme pentru rulouri exterioare Image Map


Simetric sustine campaniile: Let's Do It, Romania!