• Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante Sistem Dorma Manet Concept - pentru usi de interior glisante
 • Sistem partitionare interioara sticla securizata Sistem partitionare interioara sticla securizata
 • Usi glisante cu sistem de glisare in perete Usi glisante cu sistem de glisare in perete
 • Profile REHAU pentru usi si ferestre Profile REHAU pentru usi si ferestre
 • Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare Familia de profile Rehau Geneo, ferestre, usi, usi cu ridicare
 • Usi de interior premium - Grauthoff Usi de interior premium - Grauthoff
  Usile Grauthoff sunt din gama premium, fiind disponibile in sute de modele. Sunt fabricate numai in Germania, la cele trei fabrici ale producatorului
 • Superlock - Usi de exterior Superlock - Usi de exterior
  Usi exterior antiefractie - Usi pentru o viata!
 • Saint Gobain - 4 anotimpuri Sticla 4 anotimpuri Saint Gobain
  Cu SGG PLANITHERM® 4S te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar reflexivitatea asigură un nivel confortabil de intimitate.
 • Rulouri exterioare aplicate Rulouri exterioare aplicate
  Alese in special pentru atributele lor, dar si pentru aspectul estetic deosebit, rulourile exterioare sunt rezistente la actiunea prelungita a soarelui si factorilor de mediu, evitand pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau de vanturi puternice
 • Glafuri de interior si exterior Glafuri de interior si exterior
  Glafuri aluminiu, PVC, marmura compozita, PAL melaminat hidrofugat.
 • Deschideri armonica Deschideri armonica
  Miscarea silentioasa a elementelor tip armonica este asigurata de sina de ghidare si de caruciorul ce nu necesita intretinere.
 • Profile pentru usi glisante Profile pentru usi glisante
  Alese in special pentru a face economie de spatiu
  , pot fi folosite si ca perete despartitor intre doua incaperi.

REHAU Euro Design 70 - profil cu 5 camere

Izolare termica eficienta cu ferestre termopan de calitate superioara

Profile termopan 5 camere - REHAU Euro Design 70

Investiti mult in caminul dumneavoastra. Si doriti ca aceasta sa corespunda dorintelor dumneavoastra pana la ultimul detaliu. Ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 contribuie la sentimentul intotdeauna placut pe care il aveti atunci cand reveniti acasa, in primul rand daca aveti pretentii deosebite in ceea ce priveste designul. Deoarece ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 completeaza perfect aspectul casei dumneavoastra. Diversitatea formelor, culorile disponibile (cu un mod special de vopsire) si canaturile cu design ofera in acest sens numeroase optiuni.

In plus, mai aveti o posibilitate speciala: cu ajutorul capacelor de aluminiu puteti integra perfect usile si ferestrele in fatade de aluminiu sau sa creati accente deosebite.

Caracteristici
 • Adancime constructiva: 70 mm / Garnitura de contact
 • Numar de camere: 5 camere
 • Izolare termica: Uf= 1,3 W/m²K
 • Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)
 • Protectie antiefractie: pana la clasa de protectie fonica 2 (DIN V 18054)
 • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)
Avantaje
 • ideale pentru case cu consum redus de energie
 • tehnologie cu 5 camere
 • pentru ferestre si usi de balcon
 • pentru constructii de locuinte de calitate superioara

Ferestre termopan REHAU Euro Design 70 = ECONOMIE DE ENERGIE

Economie de energie prin izolare termica

Ferestrele reprezinta o investitie pentru o viata: atunci cand renovati sau construiti ceva nou, trebuie sa luati o decizie importanta. Daca apreciati design-ul, confortul locuintei, economia de cheltuieli prin izolare termica si mentinerea valorii investite, ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 reprezinta alegerea corecta.

Bineinteles, Euro Design 70 respecta toate cerintele regulamentului de economisire a energiei EnEV.

Economie de energie cu profilele REHAU Euro Design 70

Cu ajutorul ferestrelor cu geam termopan din profile REHAU Euro Design 70 va simtiti protejati in locuinta dumneavoastra chiar si in anotimpul rece. Datorita unui coeficient de izolare termica foarte bun, caldura ramane acolo unde trebuie: in interiorul casei dumneavoastra. Astfel puteti sa va bucurati de un confort climatic in locuinta si de o factura mica la costurile de incalzire.

Ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 sunt componentele ideale pentru asigurarea unui consum mic de energie la construirea locuintei si pentru refacerea izolatiei termice la renovarea cladirilor vechi.

Protectie impotriva patrunderii prin efractie

Protectie impotriva patrunderii prin efractiePentru ca dumneavoastra sa fiti cat mai relaxat atunci cand sunteti acasa dar si in calatorie, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt disponibile cu diferite clase de rezistenta la efractie, in functie de necesitati.

Intrucat majoritatea incercarilor de efractie in Romania se produc la ferestre sau la usile balcoanelor, proiectarea individuala a acestora pentru impiedicarea patrunderii in locuinta este deosbit de importanta.

Diferitele sisteme de blocare, precum si alte masuri de siguranta permit stabilirea masurilor de protectie necesare pentru fiecare fereastra din profile REHAU Euro-Design 70 in mod individual.

Sistem de siguranta de baza: la ferestrele greu accesibile, sistemul de siguranta de baza este suficient.

Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile, protectie de baza impotriva incercarilor de spargere prin forta fizica, de exemplu lovire, impingere, acte de vandalism. Este integrata si protectia impotriva folosirii unor scule simple, ca de exemplu a rangii.

Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este asigurata prin masuri suplimentare, pentru a preveni patrunderea infractorului de ocazie care ar incerca sa sparga elementul constuctiv respectiv, incuiat si blocat, cu ajutorul unor scule simple, cum sunt surubelntia, clestii si daltile.

Forme si culori

Culori RAL sau folii decorative

Paleta culori REHAU

In ceea ce priveste culoarea, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt de o mare diversitate, la fel ca si in privinta formei. Pe langa clasicul alb, sunt disponibile prin vopsire aproape toate culorile RAL.

Forme elegante pentru design deosebit

Forme diverse - REHAU Euro Design 60

Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 va ofera variante de forme si detalii adaptate la diferitele posibilitati arhitecturale. Astfel, puteti sublinia stilul arhitectonic al casei dumneavoastra prin rotunjiri sau elemente diagonale in zona transparenta sau prin constructii cu sprosuri, creand astfel imagini impresionante.

Pentru a asigura in cel mai inalt grad adaptabilitatea la diversele cerinte individuale, canaturile ferestrelor sunt disponibile in varianta rotunjita sau cu suprafete suprapuse. Puteti fi siguri ca ferestrele dumneavoastra vor da accente stilistice ambiantei spatiului de locuit, incadrandu-se in acelasi timp armonios in arhitectura generala a casei. Bineinteles, in acelasi timp protectia termica este asigurata.

Combinatiile cu canaturi rotunjite din cadrul solutiilor REHAU Euro-Design 70 realizeaza imagini de ansamblu impresionante, fara egal. Cu ajutorul acestui sistem de ferestre nici o dorinta nu ramane neindeplinita.

Izolare fonica

REHAU Euro Design 70 pentru linistea dumneavoastra

Izolare fonica - Rehau Euro Design 60

Chiar si atunci cand afara este zgomot puternic, ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 au grija ca in locuinta dumneavoastra sa fie o liniste placuta, mai ales atunci cand in imediata dvs. vecinatate se gasesc surse de zgomot puternice.

Pentru astfel de locuri expuse unor solicitari fonice deosebite, ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 pot fi adaptate individual cerintelor dvs. specifice, asigurand o protectie care poate merge pana la clasa 4. Astfel confortul dvs. este asigurat chiar si in cazul in care zgomotul extrior este extrem de ridicat. Alegeti REHAU Euro-Design 70 atunci cand aveti nevoie de protectie antifonica deosebita.

Nivelul de zgomot
Clasa Densitatea traficului
1
Strada in zona rezidentiala cu 1.500 vehicule/zi
Distanta de la casa la axul drumului: 30-12 m
Coeficientul de protectie fonica* al ferestrei recomandat: 28-29dB
2
Strada in zona rezidentiala cu 1.500 vehicule/zi
Distanta de la casa la axul drumului: 12-5 m
Coeficientul de protectie fonica* al ferestrei recomandat: 30-34dB
3
Sosea nationala cu 30.000 vehicule /zi
Distanta de la casa la axul drumului: 150-80 m
Coeficientul de protectie fonica* al ferestrei recomandat: 35-39dB
4
Sosea nationala cu 30.000 vehicule /zi
Distanta de la casa la axul drumului: 80-30 m
Coeficientul de protectie fonica* al ferestrei recomandat: 40-44dB
* Nivelul de zgomot pe care il izoleaza fereastra.

Aerisire si protectie impotriva condensului

Pentru a se evita patrunderea umiditatii, care favorizeaza formarea igrasiei, sistemul REHAU AirComfort controleaza intrarea aerului proaspat prin ferestre in functie de presiunea vântului. Prin aceasta solutie originala se reduce substantial riscul de deteriorare a cladirii din cauza umiditatii. La cresterea presiunii vantului, mecanismul reactioneaza în mod sensibil si se inchide automat. Astfel camera se aeriseste în mod placut iar curentul este evitat.

Aerisire REHAU Air Comfort

Sistemul flexibil functioneaza mecanic, nu necesita alimentare cu curent electric si este foarte economic. Se instaleaza fara suruburi si gaurire si poate fi montat cu usurinta si ulterior. Solutia inovatoare se preteaza utilizarii atat la constructii noi, cat si la cladiri renovate.

Calitate. Pur si simplu

SIMETRIC Servprod - Tamplarie PVC REHAU pentru ferestre si usi cu geam termopan

de 15 ani impreuna

Telefon: 021 255 6865

Usi de interior si exterior
TAMPLARIE PVC
ACCESORII FEREASTRA
Plase impotriva insectelor
Glafuri (Pervazuri)
Sisteme de umbrire
Rulouri exterioare
Sisteme usi sticla securizata
SALAMANDER - Profile ferestre termopan Salamander REHAU - Profile ferestre si usi termopan Rehau ALUMIL - Profile aluminiu pentru ferestre si usi CORTIZO - Profile din aluminiu pentru usi si ferestre DORMA - Elemente de feronerie pentru usi din sticla CONVEX - Manere pentru usi de interior si exterior ROTO - Feronerie pentru ferestre si usi VELUX - Ferestre pentru mansarda si acoperis, accesorii G-U - Feronerie pentru usi si ferestre HOPPE - manere pentru usi ferestre SAINT GOBAIN - sticla pentru usi si ferestre termopan SVEDEX - usi de interior fabricate Olanda LIPBLED - Usi de interior fabricate in Slovenia HELOPAL - Glafuri de interior si exterior IDECO - Plase de insecte plisse ALUPROF - Sisteme pentru rulouri exterioare ISOTRA - sisteme de umbrire pentru exterior ALUPROF - sisteme pentru rulouri exterioare Image Map


Simetric sustine campaniile: Let's Do It, Romania!